U okviru projekta #Za BITI +54,održan je Zagorkin kamp na kojem su sudjelovale žene iz Like, Zagorja i Zagreba. Programom kampa održane su radionice: vezenja, filcanja , radionica "Sve smo mi vještice", radionica slogana, radionica o modi i radionica čitanja "Zagorka i njezini ženski likovi -priče i igre ", radionica posjet staroj Knjigovežnici 1924; prezentacije o životu i djelu Marije Jurić Zagorke, prezentacija etnografske zbirke u Etnografskom muzeju i predavanje "Tko su bile coprnice".

U tijeku je provedba projekta #Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost. U okviru projekta u pripremi je dvodnevno događanje Zagorkin kamp koje će se održati 5. i 6. studenog 2018. godine te koje čini niz radionica: čitalačke uz igru i kviz, radionica slogana za zidnjake, upoznavanje sa starim knjigovezačkim obrtom, likovne i etnografska radionice, radionica o odijevanju i rodnom kodiranju, predavanje o coprnicama. Radionice su namijenjene svim ženama starijima od 55 godina iz Like, Zagorja i Zagreba

zaklada

Udruga Pokretač

Sample avatar

Dobro došli u udrugu Pokretač!
udruga za razvoj civilnog društva Pokretač djeluje na području Lićko-senjske županije. Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju. U međuvremenu želimo vam ugodan boravak na našim stranicama.
Facebook - Twitter - Vimeo